Wandtegels

Van grootse wanden tot subtiele details, wij zorgen voor de perfecte tegelwand in elke ruimte

Wij zijn dé expert in het plaatsen van prachtige tegelwanden in Leeuwarden en omgeving. Met ons ervaren team en hoogwaardige materialen creëren wij de mooiste wanden in allerlei soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne look of een klassiek en tijdloos ontwerp, wij kunnen het voor je realiseren. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw tegelwanden kunnen betekenen.

bathroom, blue, bathtub
Bathroom with Tiled Walls and a Potted Plant

Nieuw toilet?

Op zoek naar nieuwe tegels voor jouw toilet? Dan helpen wij je graag verder! Wij begrijpen dat de badkamer niet het enige vertrek in jouw huis is waar tegels van belang zijn. Het toilet is immers een ruimte waar je dagelijks komt en daarom is het belangrijk dat het er mooi uitziet en goed is afgewerkt.

Of je nu op zoek bent naar een minimalistische stijl of juist een opvallende eyecatcher wilt creëren, wij bieden een ruime collectie aan tegels in verschillende kleuren, maten en patronen om aan jouw wensen te voldoen. Onze ervaren tegelzetters zorgen voor een perfecte afwerking en garanderen dat jouw toilet er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.